Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Diary of a Teenage Girl

Kære dagbog... Læs mere
2016
Drama
102 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

Filmen 'Diary of a Teenage Girl' skildrer en teenagepiges seksualitet i 1970’ernes Californien.

15-årige Minnie deler alt med sin videodagbog og med sine to bedste venner, Kimmie og rigmands-klassekammeraten Ricky. Dette gælder selvfølgelig også de første seksuelle erfaringer og den banebrydende dag, hvor Minnie mistede sin mødom.

Hvad der dog adskiller Minnie fra de fleste andre teenagepiger, er at hendes mødom blev taget af morens kæreste, den tilbagelænede Monroe, der på trods af store planer for selvforbedring trådte ved siden af.

'Diary of a Teenage Girl', vandt priser ved Sundance-festivalen og i Berlin, og filmen er på trods af sit kontroversielle emne lige så meget en let komedie, som den er et drama. 

Alexander Skarsgård og Kristen Wiig medvirker over for hovedrolleindehaveren, Bel Powley, der er blevet et eftertragtet navn i filmbranchen. Den 23-årige brite var bl.a. nomineret til en Rising Star Award ved sidste års BAFTA-uddeling og er pt. på tale til flere prominente roller - inklusiv en i den kommende Star Wars-film.

 

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
3.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.