Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Disaster Artist

Komedie om The Room Læs mere
2018
Drama
103 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Blockbuster

Komedie-dramaet 'The Disaster Artist' er den virkelige historie bag skabelsen af kultfilmen The Room, der er kendt som en af historiens notorisk dårligste værker.

Da den aspirerende skuespiller Greg Sestero møder den excentriske Tommy Wiseau til et skuespilskursus, bliver det starten på et tæt venskab, der bringer dem til filmbyen over dem alle, Los Angeles.

Deres fælles drøm om stjernekarrierer bliver dog noget udfordret i mødet med Hollywood, hvor der er rift om rollerne. Men makkerparret giver ikke op, og de beslutter sig derfor for at skabe deres egen film.

'The Disaster Artist' er fortællingen om et mærkværdigt venskab og dét at turde følge sine drømme - for kan du ikke blive til andet, så kan du da blive til grin.

James Franco både instruerer og spiller hovedrollen som den nærmest mytiske Tommy Wiseau - en præstation som indbragte ham en Golden Globe - mens brormand Dave Franco spiller Greg Sestero.

Filmen har fået en Oscar-nominering for sit manuskript, der er baseret på bogen af samme navn skrevet af netop Greg Sestero. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.