Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Divergent Series: Allegiant

Begyndelsen på slutningen Læs mere
2016
Action
113 min
Kan streames på
Rakuten TV Viaplay SF Anytime Blockbuster HBO Max

Filmen 'The Divergent Series: Allegiant' fortsætter historien om Tris og Fours eventyr, og denne gang må de flygte over muren, der omslutter et fremtidigt Chicago.

Her møder de en ny verden, der er langt farligere end nogensinde før, og da en nådesløs kamp truer hele menneskeheden, må parret hurtigt afgøre, hvem de kan stole på. Tris bliver tvunget til at træffe umulige valg, hvis hun og Four skal gøre sig håb om at overleve.

'The Divergent Series: Allegiant' fortsætter efter de skelsættende afsløringer i den foregående film, Insurgent, og er det tredje kapitel i filmatiseringen af Veronica Roths succesfulde og populære bogserie. Fortællingen finder sted i et dystopisk fremtidsunivers, hvor menneskeheden er opdelt i faktioner på baggrund af deres dyder.

'Allegiant' er baseret på Roths sidste bog, der "traditionen tro" bliver delt op i to film, ligesom det er tilfældet med andre ungdomsfilmatiseringer som fx Twilight og The Hunger Games. Den sidste film, The Divergent Series: Ascendant, får premiere i 2017.

Rollelisten er endnu en gang besat af de unge stjerner Shailene Woodley, Theo James, Ansel Elgort og Miles Teller, der for første gang får følgeskab af veteranen Jeff Daniels. (copyright: kino.dk) 

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
2.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere science fiction-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.