Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Dommeren

Robert Downey Jr. i retten Læs mere
2014
Drama
141 min
Kan streames på
SF Anytime Rakuten TV Blockbuster

Filmen 'Dommeren' handler om den succesrige forsvarsadvokat, Hank Palmer, der vender tilbage til sin fødeby i Indiana for at deltage i sin mors begravelse og samtidig genforenes med sin far, byens benhårde dommer Joseph Palmer.

De to mænd kan ikke udstå hinanden, men besøget tvinger dem til at stå ansigt til ansigt, da den gamle patriark anklages for at have påkørt og myrdet en tidligere mordtiltalt. Nu må Hank påtage sig sagen for ikke bare at redde sin far, men også prøve at forstå, hvad der gik så galt mellem far og søn.

Hank Palmer spilles af Robert Downey Jr, der siden 2008 primært har ageret superhelten Iron Man eller mestergeniet Sherlock Holmes og dermed er blevet Hollywoods bedst betalte skuespiller flere år i træk. Som faderligt modspil ses den 83-årige veteran Robert Duvall, der med legendariske værker som The Godfather og Apocalypse Now på cv’et for længst har fortjent sin plads i filmhistorien. 

Instruktøren David Dobkins fik sit gennembrud med den mørke ’Clay Pigeons’, men har sidenhen opnået størst succes med komedier som The Wedding Crashers. Med ’Dommeren’ prøver Dobkins kræfter med et familiedrama med elementer fra retssalsdramaet. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.