Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Don Fabijans bekendelser

Præstens børn Læs mere
2014
Komedie
93 min
Kan streames på
SF Anytime

Filmen 'Don Fabijans bekendelser' handler om den katolske præst Fabijan flytter til en lille kroatisk ø, hvor der bliver begravet langt flere mennesker, end der bliver født nye.

En dag fortæller kioskejeren Petar ham, at hans fromme kone kalder det en synd, at Petar sælger kondomer til byens unge. Det giver Fabijan en idé til at hæve fødselsraten: Han prikker huller i alle øens kondomer.

Fabijan og Petar slår sig derfor sammen om sabotagearbejdet. Senere involverer de også apotekeren Marin, som bytter p-pillerne ud med vitaminpiller. Efter et par måneder bliver kirken fyldt med gravide kvinder, der skynder sig at blive gift med deres kærester. Men præstens plan får indviklede konsekvenser. 

’Don Fabians bekendelser’ er en kroatisk komedie instrueret og skrevet af Vinko Bresan. Han er kendt og elsket i sit hjemland for sin humoristiske tilgang til følsomme historiske og kulturelle emner.

Hans nyeste film er en satire over livet i et katolsk domineret land, hvor kirken griber ind i folks liv med ofte uoverskuelige og tragiske konsekvenser. Bresan har tidligere været nomineret til en Guldbjørn på Berlin Filmfestival for sin krigsfilm ’Witnesses’. (copyright: kino.dk)

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.