Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set
Iranske Bahram Beyzai lavede med 'Downpur' den film, der definitivt punkterer myten om elevernes hjerter som noget, der kan vindes med iver og idealisme. En idealistisk ung skolelærer, Hekmati, siger ja til et job på en skole i den fattige sydlige del af Teheran. Han ønsker sådan at lykkes med undervisning, men kæmper mod fordomme og forståelseskløfter. Det er, som om verden bare ikke VIL forstå hans projekt.

‘Downpour’ står som et af iransk films uopslidelige hovedværker. Efter revolutionen blev filmen stemplet som skadelig og destrueret, men heldigvis tog Martin Scorseses World Cinema Foundation i 2011 kærlig hånd om den eneste tilbageværende kopi af filmen, instruktørens egen. Efter 1.500 timers restaureringsarbejde hos laboratoriet L’Immagine Ritrovata i Bologna (støttet af Doha Film Institute) kan den nydes i den form, den fortjener.
Rating star
1.5
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.