Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Downsizing

Matt Damon bliver skrumpet Læs mere
2018
Drama
135 min
Kan streames på
Viaplay Rent & Buy Rakuten TV SF Anytime Blockbuster

I science-fiction komedien ’Downsizing’ har en norsk forsker fundet løsningen på menneskehedens største trussel om overbefolkning. Man skal skrumpe verdens befolkning, så de ikke slider på miljøet.

Opfindelsen får dog det værste frem i folk, der hurtigt kan lugte en let mulighed for at få det liv, de altid har drømt om i mini-størrelse, hvor penge har langt større værdi. Det samme gør ægteparret Paul og Audrey Safranek, som vælger at lade sig ’nedskalere’.

Det nye lilleput-liv bliver dog alt andet end vellykket for Paul, der må sande, at selv små mennesker godt kan få store problemer.

I 'Downsizing' skaber den Oscar-vindende instruktør Alexander Payne et vittigt mikrokosmos, der fungerer som et satirisk blik på den amerikanske drøm og nutidens samfund med grådighed og overforbrug i stor stil.

Danske Søren Pilmark har en lille, men ikke ubetydelig birolle, mens thailandske Hong Chau scorede en Golden Globe-nominering for hendes stærke portræt af den arbejdsomme rengøringskone Ngoc Lan Tran. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.5
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.