Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Downton Abbey: En ny æra

Crawley-familien vender tilbage Læs mere
2022
Drama
125 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV

Storfilmen 'Downton Abbey: En ny æra' er efterfølgeren til Downton Abbey fra 2019, der bygger på den populære tv-serie af samme navn.

Vi vender endnu engang tilbage til det storslåede gods, hvor Grev Robert, Lady Mary og resten af Crawley-familien denne gang chokeres af Enkegrevinden af Granthams mystiske fortid. Hun har nemlig arvet en villa i Sydfrankrig fra en gammel bekendt, som de aldrig har hørt om før.

Samtidig bliver familien kontaktet af en filminstruktør, som gerne vil benytte Downton Abbey som kulisse i sin nyeste film. Da godsets tag har brug for en kærlig hånd, takker familien ja til tilbuddet og den medfølgende kompensation.

Mens de mest film-skeptiske beboere på Downton Abbey drager mod Sydfrankrig for at besøge familiens nye villa, får de tilbageværende Crawley-familiemedlemmer og deres tjenestefolk en helt unik mulighed for at overvære, hvordan filmmediet fungerer i dets spæde start.

'Downton Abbey: En ny æra' er instrueret af manden bag My Week with Marilyn og skrevet af skaberen bag tv-serien og den første film, Lord Julian Fellowes. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
3.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.