Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Drag Me to Hell

Gyser af Sam Raimi Læs mere
2009
Gyser
99 min
Kan streames på
Viaplay Blockbuster SF Anytime
I 'Drag Me to Hell' er Christine Brown (Alison Lohman) en ambisiøs bankrådgiver med en charmerende kæreste, professoren Clay Dalton (Justin Long).

Livet er skønt indtil den mystiske Fru Ganush (Lorna Raver) en dag kommer ind i banken, for at bede om udsættelse på sit huslån.

Skal Christine følge sine instinkter og giv den gamle dame en hjælpende hånd? Eller bør hun nægte damen udsættelse og derved imponere sin chef og få et forspring på en mulig forfremmelse?

Christine vælger skæbnesvangert det sidste alternativ og gør Fru Ganush til skamme og fratager hende hendes hjem. Som hævn kaster den gamle dame, den mytiske dæmon Lamias kraftige forbandelse på Christine og gør hendes liv til et sandt helvede.

Hjemsøgt af en ond ånd og misforstået af sin skeptiske kæreste, må hun kæmpe for at redde sin sjæl fra evig fordømmelse, og opdage at grænserne for hvor langt, at hun er villig til at gå, flytter sig hver dag!

Med 'Drag Me to Hell' gør Sam Raimi ('Spider-Man'- og 'Evil Dead'-trilogierne) sit længe ventede comeback indenfor horror-genren.

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.