Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Drengen og Verden

Brasiliansk tegnefilm Læs mere
2014
Animation
80 min
Kan streames på
Blockbuster iTunes SF Anytime

Filmen 'Drengen og verden' handler om Cuca, som bor i en lille landsby sammen med sine forældre. En dag tvinges hans far til at tage ind til storbyen for at lede efter arbejde.

Det efterlader Cuca alene med sin mor i landsbyen, men drengen får selv mulighed for at opleve byen, da han en nat bliver hevet op i en hvirvelvind og ført fra sit hjem. Den moderne verden er både et fantastisk, men også forvirrende sted. Her er et virvar af travle, triste voksne, dyrelignende maskiner og et undertrykkende militær, men storbyen byder også på sin helt egen skønhed.

'Drengen og verden' er en anderledes animationsfilm. Stilen er en blanding af akvarel, farveblyanter og collager, mens musikken fra diverse instrumenter driver historien frem. Alt er set fra drengen Cucas perspektiv, hvor tog og kraner fremstilles som en slags fantasidyr.

Ikke ulig det surrealistiske univers, den japanske animationslegende Hayao Miyakazi er kendt for. Instruktøren Alê Abreu debuterede i 2007 med ’Garoto Césmico’, og 'Drengen og verden' er hans anden spillefilm. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.