Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Du er den

Fangeleg over 30 år Læs mere
2018
Komedie
100 min
Kan streames på
SF Anytime HBO Max Rakuten TV Blockbuster

Komediefilmen 'Du er den' (Tag) følger en gruppe tidligere klassekammerater, der over de seneste 30 år har leget tagfat i én hel måned hvert år - og over tid taget mere og mere ekstreme metoder i brug.

I år er dog et ganske særligt år. Den smarte Jerry skal nemlig giftes, og det er en oplagt mulighed for vennerne til at fange ham for første gang nogensinde. De fire venner, inklusiv den enes kone og en journalist, lægger derfor den perfekte plan til at få Jerry ned med nakken, men det er alligevel ikke så nemt, som de håbede.

'Du er den' er baseret på en virkelig historie om en vennegruppe, der tog tagfat-legen til det ekstreme og rejste rundt i USA for at fange hinanden. Netop vennegruppen og deres indbyrdes dynamikker har vi set som udgangspunkt for mange populære film de senere år, fx Tømmermænd i Vegas, De Satans Chefer og ikke mindst den danske Klassefesten.

Under filmen brækkede en af hovedrollerne, Jeremy Renner, begge sine arme i et stunt, men forsatte alligevel optagelserne - helt i filmens ånd, der netop tager tematikker som sammenhold og venskab op. (copyright: kino.dk)

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.