Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Duchess of Langeais

'The Duchess of Langeais' er den franske instruktør Jacques Rivettes livtag med den store forfatter Balzacs subtilt ironiske fortælling om en kærlighedsaffære mellem en krigshelt (Guillaume Depardieu) og en forførerisk hertuginde (Jeanne Balibar) i 1830’ernes intrigante overklassemiljø.

General Armand de Montriveau vender såret, men stolt hjem fra napoleonskrigene og forelsker sig på stedet i den lunefulde Antoinette de Langeais, der snor ham om sin lillefinger og piner ham med sine afvisninger. Men den unge general har svoret, at hun skal blive hans.

En graciøst koreograferet periodefilm, skabt af et sensitivt intellekt med både satirisk vid og en forståelse for de tragiske nuancer i den menneskelige komedie. Hvis den sværeste kunst er at få ting til at se lette ud, så er dette en film skabt af en instruktør, der har lagt et helt livs erfaringer i hvert af sine billeder.
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.