Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The DUFF

Designated Ugly Fat Friend Læs mere
2015
Komedie
101 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Viaplay

'The DUFF' handler om den unge pige Bianca, der ved et tilfælde opdager, at hun bliver omtalt som D.U.F.F., der står for Designated Ugly Fat Friend.

Bianca beslutter, at hakkeordenen må ændres og på trods af advarsler fra hendes yndlingslærer, hverver hun den populære, men sleske dreng Wesley til at hjælpe hende med at genopfinde sig selv. Sidst, men ikke mindst, må hun også finde selvtilliden til at gå imod skolens hensynsløse sladderdronning Madison.

Historien om Bianca er baseret på bogen af samme navn af Kody Keplinger. Konceptet bag bogen, med inddeling af teenagere i forskellige ’arketyper’ som atleterne, taberne og de populære, er allerede set i utallige komedier. Sjældent har hovedrollen dog været de populære pigers lidt usynlige veninde.

I hovedrollen som Bianca Piper ses Mae Whitman, som tidligere har spillet high school-elev i filmen The Perks Of Being A Wallflower. (copyright: kino.dk)

Rating star
4
/6
Brugerne
Rating star
3.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.