Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Duften af roser

Modsætninger mødes blandt roser Læs mere
2021
Komedie
94 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Grand Hjemmebio

Filmen 'Duften af roser' handler om Eve og hendes rosenfarm, der har været en af verdens mest hyldede skabere af nye roser.

Nu ligger gården stille hen, og hendes livsværk er på grænsen til at gå enten bankerot eller blive opkøbt af områdets største gård. Men Eve er en stolt kvinde og nægter at give op. Hendes sekretær skaffer tre medarbejdere fra den lokale jobformidling.

De skal alle i jobtræning og er derfor billig arbejdskraft. Til gengæld har de absolut ingen forstand på roser, så det ser sort ud for Eve.

Men lige så stille opstår der en gensidig forståelse de fire personer imellem, af, at de har brug for hinanden for at lykkedes – som virksomhed og som mennesker. Og sammen lægger de en umulig plan, som skal redde gården fra konkurs.

Komedien er en klassisk feel good-film i stil med De urørlige, hvor modsætninger mødes i en verden af smukke roser og guddommelige dufte.

Den franske stjerne Catherine Frot spiller Eve. Frot har tidligere medvirket i anerkendte film som Gensynet, Marguerite og Bon appétit Hr. Præsident.

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.