Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Eat That Question: Frank Zappa in His Own W

Kan streames på
Blockbuster Viaplay Rent & Buy SF Anytime Rakuten TV
Hvem ville så være bedre til at snakke om Frank Zappa end Frank Zappa selv? Det er den simple idé bag ‘Eat That Question’, der udelukkende gennem hans egne ord – og med fuld opbakning fra The Zappa Estate – giver et detaljeret indtryk af manden, mennesket, myten og musikken. Fra hans første tv-optræden som purung komponist, hvor de eneste instrumenter var to cykler (!), til hans sidste job som dirigent for London Symphony Orchestra.

I en mosaik af arkivklip sættes Zappa i stævne med sig selv, sine idealer og sine til tider helt abnormt skøre musikalske bedrifter. Som frontmand for The Mothers of Invention og som bannerfører for 1970’ernes anti-establishment var Zappa en absolut ener. Altid mand for en politisk provokation og en god oneliner (”If we can’t be free, at least we can be cheap!”) i ansigtet på både det borgerlige og ‘alternative’ Amerika.
Rating star
1.5
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.