Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Eddie: The Sleepwalking Cannibal

Gyser-komedie med Thure Lindhardt Læs mere
2012
Gyser
85 min
Kan streames på
Blockbuster iTunes

I 'Eddie: The Sleepwalking Cannibal' har den tidligere berømte danske kunstmaler Lars Olafssen (Thure Lindhardt) ikke malet i årevis og tager derfor imod et job på en kunstskole midt i den Canadiske vildmark.

På skolen møder han Eddie, en stum tosse, der har en særlig plads i de ansattes hjerter. Da Lars indvilliger i at lade Eddie bo hos sig, er det mest af alt for at komme i bukserne på den smukke kollega Lesley.

Hvad Lars ikke ved er, at Eddie går i søvne og på sine natlige udflugter nyder at spise levende dyr, og inden længe går det også udover naboen, der møder sit blodige endeligt.

Uventet giver blodet og de forvredne kroppe Lars inspirationen tilbage, og han laver sit bedste maleri til dato. Kunsten viser sig at være nøglen til Lesleys hjerte, men Lars er nu afhængig af blodrusen for at male og har derfor ikke andre valg end at lade Eddie gå i søvne igen... og igen... og igen..

'Eddie: The Sleepwalking Cannibal' er produceret af Ronnie Fridthjof (Alle for én).

Rating star
3.6
/6
Brugerne
Rating star
3.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.