Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Ekstra Bladet uden for citat

Velkommen på forsiden Læs mere
2014
Dansk
95 min

Dokumentarfilmen 'Ekstra Bladet uden for citat' handler om dagbladet Ekstra Bladet. Danmarks vagthund, der tør, hvor andre tier. Danmarks mest forhadte avis, der af kritikere anklages for dyb utroværdighed. 

Meget kan man sige om Ekstra Bladet, men meningerne om tabloidavisen er delte, og i disse år står den over for sin største udfordring til dato. Katastrofale læsertal og en række uheldige sager har rystet det 110 år gamle medie, og både de menige journalister og chefredaktør Poul Madsen kæmper en daglig kamp for Ekstra Bladets overlevelse.

Dokumentaristen Mikala Krogh har fået hidtil uset adgang til at følge redaktionen på det kontroversielle dagblad i et helt år, som viste sig at blive et af de mest turbulente for avisen. 

’Ekstra Bladet - uden for citat’ afslører et medie i krise, primært på grund af den trykte avis’ svigtende annoncesalg og den massive nedgang i oplag, der er gået fra 250.000 i slutningen af 1970erne til 40-50.000 daglige udgaver. 

Emnet om dagspressens kamp for overlevelse er også blevet undersøgt på endnu højere plan i den amerikanske dokumentar Page One: Inside the New York Times. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.3
/6
Brugerne
Rating star
4.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere danske film

Flere dokumentarfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.