Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

The Electrical Life of Louis Wain

Benedict Cumberbatch som kunstner Læs mere
2022
Drama
111 min
Kan streames på
Grand Hjemmebio SF Anytime Rakuten TV Viaplay Rent & Buy Blockbuster

Filmen 'The Electrical Life of Louis Wain' handler om virkelighedens kunstner Louis Wain, der levede fra 1860 til 1939. Han er mest kendt for sine ofte helt surrealistiske malerier og tegninger af katte og killinger.

Det biografiske drama bygger altså på Wains liv og er således den sande historie om den britiske kunstner, hvis sunde mentale sindstilstand bliver fortsat aftagende op igennem livet.

'The Electrical Life of Louis Wain' udfolder sin historie om den legesyge og excentriske Wain fra sidst i 1800-tallet og op til 1930'erne, hvor man også kommer ind på livet af hans forhold til hustruen Emily Richardson-Wain.

Kunstnerportrætter er et velkendt fænomen i filmens verden. Her finder man bl.a. også titler som At Eternity's Gate om Vincent van Gogh, Tove om mumitroldenes mor Tove Jansson og Mr. Turner om J.M.W. Turner.

I dramaets hovedrolle finder man Benedict Cumberbatch, der bl.a. er kendt for sine præstationer i The Power of the Dog, The Imitation Game og som Doctor Strange i diverse Marvel-film, herunder i solofilmen Doctor Strange.

Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.