Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Elles

Den ulykkelige luder? Læs mere
2012
Drama
99 min
Kan streames på
Blockbuster SF Anytime

I det franske drama 'Elles' har Anne (Juliette Binoche) et eftertragtet job som journalist for modemagasinet Elle, men er udfordret af hverdagens trivialiteter, sit lidenskabsløse ægteskab og sønnen, der er ved at løsrive sig fra familien.

I sit professionelle liv skriver hun på en artikel om prostitution blandt parisiske studerende, og da hun møder de to piger, Alicja og Charlotte, og konfronteres med deres dobbeltliv som escort-piger for at finansiere deres universitetsuddannelse, sættes alle hendes fundamentale holdninger og værdier alvorligt på prøve.

'Elles' har bl.a. skabt debat med sine eksplicitte sexscener, og filmen er produceret af danske Marianne Slot over et manuskript af Tine Byrcke - Informations skribent i Paris.

Hovedrollen, som journalist på udebane, spilles af Juliette Binoche, der er kendt fra en lang række europæiske film med Kieslowskis farvetrilogi, 'The Unbearable Lightness of Being' og 'Caché' som de mest toneangivende.

Rating star
3.5
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.