Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Elvis - That's the Way It Is

Kan streames på
Viaplay Rent & Buy iTunes Blockbuster

I 2017 er det 40 år siden Elvis Presley døde. Den 30. marts 2017 mindes ikonet med fint besøg af Eddie Graham og Bob Lanning, der begge har spillet sammen med Elvis.

Eddie Graham og Bob Lanning vil kort fortælle om deres arbejde og oplevelser med Elvis. De bliver interviewet af den hollandske forfatter Arjan Deelen, som har skrevet flere bøger om Elvis.

Samtidig introducerer Eddie Graham filmen 'Elvis – That's the Way It Is'. Eddie Graham er en af musikerne som er med i filmen, og han har spillet på percussion for Elvis ved ca. 200 koncerter mellem '69 og '72.

'Elvis - That's the Way It Is' er blevet digitalt restaureret og er et fascinerende indblik i Elvis Presleys liv fra et tidspunkt, hvor han sang fantastisk og stadig så blændende ud. Udgaven er den seneste 'special edition' med endnu flere backstage-klip end den oprindelige version.

Efter filmen vil der være mulighed for 'meet & greet' biograffoyeren med Eddie Graham og Bob Lanning. Her kan du snakke med dem, tage nogle billeder, og eventuelt købe det merchandise som de har med.

Rating star
5.9
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere musikfilm

Flere dokumentarfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.