Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

En ægte Mand

Han vil gøre alt for at slå brudgommen af pinden Læs mere
2008
Komedie
101 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Blockbuster

Man ved ikke, hvad man har, før man har mistet det, siger man. Det passer i hvert fald for Tom i 'En ægte mand', der hidtil har levet en sorgløs tilværelse med masser af flygtige affærer med smukke kvinder, men som altid har kunnet stole på sin bedste ven, Hannah, når han havde brug for hende.

Det vil sige, lige indtil den dag Hannah vender hjem fra en rejse til Skotland med sin forlovede Colin. Hannah beder endda Tom, noget utraditionelt, om at optræde som 'maid of honor'.

Tom siger ja – mest af alt for at få en chance for at være tæt på hende i ugerne op til brylluppet i Skotland, så han kan få hende til at indse, at han er manden i hendes liv.

Paul Weiland sætter i 'EN ægte MAND' Patrick Dempsey i en frygtelig klemme som Tom, der skal vinde den skønne Hannah (Michelle Monaghan) tilbage fra den flotte, rige og belevne Colin (Kevin McKidd).

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
2.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.