Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

En af os er morderen

'En af os er morderen' er baseret på Agatha Christies bedst sælgende roman nogensinde. Det udødelige mysterium, der i 1939 blev udgivet under titlen ’Ten Little Niggers’, er ikke blot Christies største sællert – det er en af de bedst sælgende romaner gennem tiden. Kun overgået af en håndfuld titler står bogen faktisk tilbage som den mest succesfulde krimi nogensinde.

En titel af denne kaliber er selvfølgelig blevet forvandlet til levende billeder et utal af gange, men René Clairs skarpskårne krimimysterium står knivskarpt som den stærkeste filmatisering af den tidløse roman. Udover at være en solid omgang whodunnit, er det også en film, der på afbalanceret vis formår at veksle mellem nervepirrende suspense og absurd galgenhumor. Det er en film med twist ’n’ turns, der holder én gættende til sidste åndedrag – bogstaveligt talt.

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.