Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

En du elsker

Nyt drama af Pernille Fischer Christensen Læs mere
2014
Drama
100 min
Kan streames på
iTunes Blockbuster Grand Hjemmebio SF Anytime HBO Nordic

Filmen 'En du elsker' handler om Thomas Jacob, der er en verdensberømt singer-songwriter fra Sverige, der har slået sig ned i Los Angeles. Bag sig har han både brændte broer, et misbrug og masser af succes.

Da han vender hjem til Danmark for at indspille sit nyeste album, konfronteres han med sin voksne datter og hendes søn, den 11-årige Noa. Snart bliver Thomas, mod sin vilje, tvunget til at tage sig mere af sin familie og ikke mindst sit barnebarn.

Bag filmen, om den isolerede kunstner og hans nærmeste familie, står Pernille Fischer Christensen, der tidligere har instrueret ’En soap' (2006), ’Dansen’ (2008) og ’En familie’ (2010).

For fjerde gang har hun skrevet sit manuskript i samarbejde med Kim Fupz Aakeson, og for tredje gang arbejder instruktøren sammen med Trine Dyrholm.

Den altoverskyggende hovedrolle, som en klon af Steen Jørgensen og Leonard Cohen, spilles af Mikael Persbrandt. Den svenske stjerne, der spillede Beorn i ’Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark’ (2013), er også april-aktuel med dramaet 'Mig ejer ingen'. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.