Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

En fremmed flytter ind

Baseret på Third Ear podcast Læs mere
2017
Dokumentar
100 min
Kan streames på
iTunes Blockbuster SF Anytime Grand Hjemmebio

Dokumentarfilmen 'En fremmed flytter ind' handler om Amanda fra Hvidovre, der en dag møder den karismatiske Casper igennem Facebook. 

De er begge enlige forældre, og kun få timer efter det første møde, er Amanda og Casper forelskede til op over begge ører. Casper afslører hurtigt, at han er arving til en af Danmarks rigeste familier, men at han var helst foruden.

Forholdet til Caspers familie er faktisk så dårligt, at han vælger at flytte ind i Amandas lille lejlighed, mens hun kun møder hans venner og familie gennem de sociale medier. Der er masser af modgang, men Amanda er aldrig i tvivl om at følelserne er ægte... indtil de en dag ringer fra banken.

'En fremmed flytter ind' bygger på den populære Third Ear-podcast "I et Forhold Med…", og adskiller sig fra andre dokumentarer ved at blande virkelighed og fiktion således at alle - med undtagelse af Caspers rolle - spiller sig selv i en slags genopførelse af de vanvittige begivenheder.

Instruktøren Nicole Nielsen Horanyi står tidligere bag filmen Motley's Law.

Rating star
4.7
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dokumentarfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.