Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

En fri verden

Prisvindende drama af Ken Loach Læs mere
2008
Drama
96 min
Kan streames på
Blockbuster

I 'En fri verden' bliver Angie fyret fra sit job på arbejdsformidlingen for dårlig opførsel og sammen med bofællen Rose beslutter de selv at starte et tilsvarende firma fra deres køkken.

Med illegale indvandrere desperate for at finde arbejde er mulighederne store - især for to unge kvinder med fingeren på pulsen, som uden den store uddannelse i baghånden i stedet spiller deres trumfkort med beslutsom energi, strategi og skyhøjt ambitionsniveau.

'En fri verden' er det seneste udspil fra en af vor tids mest betydningsfulde instruktører, den kritikerroste Ken Loach som i sin karriere har høstet utallige hædersbevisninger og priser.

Ken Loach skildrer hverdagen for helt almindelige mennesker, hvor hundredevis, ja tusindvis af mennesker er prisgivet arbejdsgiverne, som efter forgodtbefindende har magten til at uddelegere arbejde.

'En fri verden' er et fingeraftryk på ikke bare dagens England men også Danmark, hvor globalisering og fleksibel arbejdskraft med arbejde i dobbelte vagtskift sætter indgroede gamle rutiner ud af funktion og efterlader bunden af arbejderklassen de ringest tænkelige forhold.

Filmen var nomineret til Guldløven i Venedig og vinder af bl.a. Bedste manuskript og Bedste instruktør.

Rating star
4
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.