Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

En julehistorie - Mørkekammerater

1969
Kan streames på
Blockbuster iTunes Rakuten TV
Tag alle kære julevenner under armen og fyld lommerne med fudge, når Mørkekammerater viser Bob Clarks hjertevarme julefilm ’En julehistorie’ (1983) torsdag den 15. december. Filmen er en unik 80´er-klassiker, der har kultstatus i USA og rummer uendelige referencer i diverse film og sitcoms. Vi introducerer denne julefilm, som forhåbentlig vil indtage pladsen blandt alle julefilmsklassikere de kommende års december måneder. ’En julehistorie’ tager os tilbage til 40´erne og ind i hjemmet hos den klassiske amerikanske kernefamilie, hvor bordlamper har dameben, bandeord vaskes med sæbe, og hvor julen aldrig kan udføres til perfektion, uanset hvor forberedt man er, og hvor ihærdigt, man prøver. Men julen er trods alt hjerternes og børnenes fest, som Clark viser os gennem sin barnlige sjæl.

I de sidste dage op til juleaften følger vi den 9-årige dreng, Ralphie, som har fået øjnene op for årets mest prestigefyldte julegave: En Red Rider BB-Gun. For at sikre sig luftgeværet forsøger han ihærdigt at overbevise og manipulere sine forældre, lærere og julemanden til at give ham den ultimative julegave, som han ønsker sig mere end noget andet.
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.