Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

En lyslevende jul

Julekomedie med Danny DeVito Læs mere
Komedie
Kan streames på
Amazon Prime Rakuten TV Netflix

Ikke planlagt til premiere i Nordisk Film Biografer...

Buddy Hall (Danny DeVito) har en skøn og bemærkelsesværdig personlighed. Han er en mand med store ambitioner og masser af drømme. Det er dog ikke alle drømmene der er blevet virkelige endnu.

Buddys seneste drøm er at skabe verdens største og flotteste hus-dekorering af julelys. Det skal være så stort og prangende, at det kan ses fra det ydre rum. Men projektet forvandler Buddys pæne genbo, Steve Finch (Matthew Broderick), liv til et sandt mareridt!

I takt med at Buddys hjem udvikler sig til en eksplosion af lysende juledekorationer i de mest utrolige udsmykninger og opfindsomme designs bliver Steve mere og mere frustreret.

Det kan godt være Buddys hus skal kunne ses fra rummet – men det kan i hvert fald også ses mere end rigeligt på den anden side af vejen hos Steve og hans familie. Der er kun én ting at gøre... lade Buddy smage sin egen medicin og toppe hans lysende husdekoration.

Rating star
2
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.