Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

En nuance af blå

Finurlig fransk romance Læs mere
2013
Romantik
125 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster C More

Filmen 'En nuance af blå' handler om Colin, der en ung, velhavende mand - han har bl.a. opfundet et klaver, som kan lave cocktails - der lever en bekymringsfri tilværelse sammen med sin stilfulde og yderst ressourcerige tjener, Nicolas.

En dag møder Colin den smukke Chloé, og de to forelsker sig hovedkulds i hinanden med et ekstravagant bryllup til følge. Men lykken er kun til låns, for Chloé udvikler en sjælden og mærkelig sygdom.

En åkande gror i hendes højre lunge, og den eneste kur er at være omringet af et hav af blomster. Den desperate ægtemand begynder nu en indædt kamp mod Chloés sygdom og kaster samtidig sin formue efter den omkostningsrige behandling.

Den franske science fiction-romance 'En nuance af blå' er instrueret af den visuelt gavmilde Michel Gondry, der bl.a. stod bag den fantasifulde Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004). Den skrøbelige Chloé spilles af Audrey Tautou, der nok altid vil være indbegrebet af "Den fabelagtige Amélie".

Romain Duris fra 'Det slag mit hjerte sprang over' er Colin, og Omar Sy - kendt fra De urørlige - ses som tjeneren Nicolas. Filmen bygger på Boris Vians roman 'L’écume des jours' (1947), der allerede har inspireret to andre filmatiseringer samt en opera.

Rating star
3.4
/6
Brugerne
Rating star
3.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere romantiske film

Flere science fiction-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.