Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

En sang for Marion

Pensionister til korsang Læs mere
2013
Komedie
93 min
Kan streames på
SF Anytime iTunes Blockbuster

I 'En sang for Marion' elsker den altid gnavne Arthur sin evigt optimistiske kone Marion højt, men deler absolut ikke hendes passion for sang.

Når Marion synger sin glæde ud i det lokale kor, foretrækker han at sidde for sig selv og brokke sig over, hvor pinligt det hele er. Men da Marion rammes af alvorlig sygdom, tvinges Arthur til at droppe sin mavesurhed og overtage sin kones plads i koret.

Med hjælp fra den unge dirigent Elizabeth siger den mavesure pensionist modvilligt ja til en stor personlig udfordring, der bringer nye toner - og en masse nye mennesker - ind i hans liv.

'En sang for Marion' har to af Englands mest respekterede skuespillere i de bærende roller.

Hovedpersonen Arthur spilles af Terence Stamp, der startede sin karriere i 1960erne, opnåede kultstatus som skurk i 'Superman II' (1980) og oplevede et regulært comeback med 'Englænderen' (1999).

Hans kone spilles af veteranen Vanessa Redgrave (Howards End), og i rollen som den unge korleder ses den tidligere Bond-babe, Gemma Arterton, der især er kendt for mere farverige film som 'Prince of Persia: The Sands of Time' (2012) og 'Hansel & Grethel: Witch Hunters' (2013).

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.