Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Endestation mord + Rapport til p. - PsychOut

1969
’Endestation mord’ er filmen, som David Fincher brugte som forlæg til San Francisco-fortællingen ’Zodiac’ – en af de store oversete 70’er-thrillere! Og jep, det er såmænd en af Sjöwall og Wahlöös svenske kriminalromaner, der her er blevet omplantet til amerikansk asfalt med en sammenbidt Walter Matthau i hovedrollen som en strømer, der mister sin nærmeste kollega i en tilsyneladende tilfældigt bus-massakre. Men det er jo 70’erne, så INTET er tilfældigt. Glæd dig også til at høre Lou Gossett jr. advare en mistænkt mod at trække et våben: ”You better be reaching for a sandwich because whatever it is, you´re gonna have to eat it!”

’Rapport til politikommissæren’ udspiller sig i New Yorks beskidte gader i 1970´erne. Den unge, langhårede politi-rookie Bo (Michael Moriarty) befinder sig pludselig i en indviklet undercover-operation, da han skyder en kvindelig kollega, som er plantet hos en heroin-dealer. Og så går den vilde jagt ellers gennem gader og stræder, over tage og mure og ind i et fashionabelt stormagasin.
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.