Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

To the Ends of the Earth

Japansk festival-darling Læs mere
2021
Drama
120 min

Den japanske film 'To the Ends of the Earth' handler om den unge tv-vært Yoko, der er på rejse med et lille tv-hold til Uzbekistan for at optage et afsnit af sit realityshow.

Optagelserne byder på en række bizarre scener, hvor Yoko bl.a. skal afprøve en kvalmefremprovokerende forlystelse, forsøge at fange en mytisk fisk og slippe en ged løs i bjergene.

Foran kameraet er hun hysterisk smilende og munter, men under overfladen plages hun af usikkerhed og dyb ensomhed. Om aftenen går hun på opdagelse på egen hånd og fortaber sig i gaderne i Tashkent, hvor hun farer vild og konfronterer sin frygt samt sine drømme.

'To the Ends of the Earth' er blevet kaldt "et ekstraordinært karakterstudie" på RogerEbert.com, hvor det japanske popidol Atsuko Maeda, der spiller Yoko, bliver rost til skyerne.

Filmen blev rost af kritikerne og har en score på hele 94 % på Rotten Tomatoes. Den følger således den stærke tradition for kvalitetsdramaer fra Japan, der bl.a. tæller Cannes-vinderen Shoplifters.

Rating star
5
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.