Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

To the Ends of the Earth

Japansk festival-darling Læs mere
2021
Drama
120 min

’To the Ends of the Earth’ har gået sin sejrsgang på festivaler verden over, og det er ikke svært at forstå.

Filmen følger den unge tv-vært Yoko (spillet af det japanske popidol Atsuko Maeda), mens hun rejser med et lille tv-hold til Uzbekistan for at optage et afsnit af sit realityshow. Optagelserne byder på en række bizarre scener, hvor Yoko bl.a. skal afprøve en kvalmefremprovokerende forlystelse, forsøge fange en mytisk fisk og slippe en ged løs i bjergene.

Foran kameraet er hun hysterisk smilende og munter, men under overfladen plages hun af usikkerhed og dyb ensomhed. Om aftenen går hun på opdagelse på egen hånd og fortaber sig i gaderne i Tashkent, farer vild men konfronterer sin frygt og sine drømme.

Filmen er en uforudsigelig og til tider overrumplende blanding af sort komik, rejsefilm, metafortælling og en dybt rørende coming-of-age-fortælling om at finde sig selv gennem angst og fremmedgørelse. Filmens billeder af Usbekistan (vidunderligt filmet af Akiko Ashizawa) lægger sig på nethinden som et filmisk landskab, man sent vil glemme.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.