Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Entourage

Hollywood-drengene går til filmen Læs mere
2015
Komedie
104 min
Kan streames på
iTunes Blockbuster SF Anytime Rakuten TV Viaplay

Filmen 'Entourage' handler om skuespilleren Vincent Chase og hans tre bedste venner E, Turtle og Johnny Drama. Firkløveret har for længst erobret Hollywood, og Vincent føler, at tiden er inde til at springe ud som instruktør.

Ari Gold, hans tidligere agent, er for nylig blevet chef for et filmselskab, og giver derfor Vincent lov til at instruere en storfilm. Opgaven viser sig hurtigt at være en udfordring for den mildest talt temperamentsfulde Ari, da texaneren, der har finansieret store dele af filmen, pludseligt sender sin søn afsted til L.A. for at holde øje med sin investering. 

'Entourage' bygger på den populære tv-serie (2004-2011), der blev kaldt det maskuline svar på 'Sex and the City'. På rollelisten ses seriens faste hold bestående af Jeremy Piven, Adrien Grenier, Kevin Connolly, Kevin Dillon og Jerry Ferrara. 

Filmen byder på et hav af gæsteroller - heriblandt Jessica Alba, Liam Neeson og ikke mindst Mark Wahlberg, der var med til at skabe serien og eftersigende er inspirationen bag Vincent Chase. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.3
/6
Brugerne
Rating star
2.2
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.