Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Eragon

En dreng, en drage - en verden af eventyr! Læs mere
2006
Adventure
104 min
Kan streames på
Blockbuster Rakuten TV SF Anytime Disney+

'Eragon' er første del af en trilogi. Et fantastisk eventyr der er baseret på Christopher Paolinis bestseller af samme navn.

Eragon er navnet på en ung mand, hvis skæbne afsløres under dramatiske omstændigheder, da han opdager, at han er del af en elitestyrke af Drage-ryttere. Han bliver kastet ind i en verden af magi og ukendte kræfter, og opdager at han kan redde – eller ødelægge – et helt rige.

Debutanten Ed Speleers skal spille hovedrollen som dragerytteren og filmens øvrige roller bliver besat af den Oscarbelønnede skuespiller Jeremy Irons, den Oscarnominerede John Malkovich, Robert Carlyle, Djimon Hounsou samt Sienna Guillory i den kvindelige hovedrolle som elverpigen Arya.

'Eragon' instrueres af Stefen Fangmeier. Han er en sand mester i visuelle effekter, og har tidligere arbejdet på film som 'The Perfect Storm', 'Master and Commander' og 'Lemony Snicket'.

Rating star
3.2
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.