Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Erindring om mine bedrøvelige ludere

Kærlighed uden alder Læs mere
2012
Romantik
92 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

Filmen 'Erindring om mine bedrøvelige ludere' handler om et kærlighedsforhold mellem en 90-årig og en over 70 år yngre pige.

Den tidligere journalist El Sabio (Emilio Echevarría) har altid haft et kæmpe forbrug af prostituerede. Han har i sit lange liv aldrig følt kærlighed - kun lyst.

For at fejre sin fødselsdag på behørig vis beslutter han, som så mange gange før, at besøge en prostitueret, men denne gang skal hun være jomfru.

Denne jomfru rammer noget i El Sabio, og for første gang oplever han et ægte kærlighedsforhold, som bliver drivkraften i en ny kreativ udfoldelse, der gør ham vidt berømt.

'Erindring om mine bedrøvelige ludere' er baseret på Gabriel Garcia Márquez' berømte roman af samme navn og instrueret af danske Henning Carlsen, der i 1966 lavede den meget anerkendte 'Sult'.

Emilio Echevarría har tidligere haft roller i film som '… Og din mor!' (2001) samt 'Die Another Day' (2002), og Ángela Molina kan bl.a. ses i Almodóvar-filmene 'Kødet skælver' (1997) og 'Brudte favntag' (2009).

Rating star
3.5
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere romantiske film

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.