Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Et Dristigt Kys

Ken Loach´ varme, romantiske drama om kærlighed på tværs af kulturer Læs mere
2005
Drama
104 min

Casim er pakistansk andengenerationsindvandrer bosat i Glasgow. Han arbejder som DJ på nogle af Glasgows mest cool spillesteder og drømmer om at åbne sin egen klub en dag.

Hans forældre er ortodokse muslimer og har arrangeret, at Casim skal giftes med sin smukke kusine Jasmine. Casim er glad for sin kusine, men problemerne melder sig, da han kun ganske få uger inden det store bryllup med Jasmine møder pigen Roisin. Hun arbejder som lærer på hans søsters skole og er helt anderledes end de andre piger, Casim tidligere har mødt. Roisin er en smuk, intelligent og meget selvstændig pige med ben i næsen.

Roisin og Casim bliver hurtigt forelskede, men Casim er udmærket klar over, at selv hvis han ikke skulle giftes, ville hans forældre aldrig acceptere en ”goree” – en hvid pige. Roisin selv er katolik, og hendes bagland er absolut heller ikke særlig positive med hensyn til hendes og Casims forhold.

Da forholdet mellem de to unge bliver opdaget, får det fatale følger for deres liv og familier. Især Casim kæmper en brav kamp mod sit fædrene ophav og et gnistrende kultursammenstød er uundgåeligt…

Rating star
3
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere romantiske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.