Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Et hus i Marokko

Marokkansk familiedrama Læs mere
2014
Drama
100 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster

Filmen 'Et hus i Marokko' handler om den afdøde forretningsmogul Moulay Hassans tre døtre. Hassans store familie samles til tre dages sorg i Tangier ifølge muslimsk tradition.

Hassans døtre, den overfladiske Miriam, den konservative lærerinde Kenza og den amerikanske skuespillerinde Sofia, må skifte deres moderne tøjstil ud og samtidig overkomme deres interne konflikter. Men det er lettere sagt end gjort.

Der er både spørgsmålet om arven, en traditionsknyttet mor, en fjerde søster, som ingen vil tale om, og et hav af hemmeligheder, som også bliver lagt for dagen. Men ud af alle konflikterne og sorgen kan søsterkærligheden atter vokse frem, hvis kvinderne kan overkomme deres forskelligheder. 

’Et hus i Marokko’ er en korsvej af kulturer, der samles under ét tag i tre dage. Både spydigheder, vittigheder og kærlighedserklæringer bliver leveret på kryds og tværs på både engelsk, fransk og arabisk.

Skuespillerne er nogle af Mellemøstens største stjerner, bl.a. Omar Sharif (Doctor Zhivago) som det afdøde familieoverhoved, der som et spøgelse følger sin families tvungne samvær. 

’Et hus i Marokko’ skildrer ikke bare en families forsøg på at holde sammen i en krisetid, men også hvordan sammenstødet mellem generationerne og kulturerne kan skabe problemer men også nye muligheder. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
3.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.