Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Et spring i tiden

Eventyrsrejse med Oprah Winfrey Læs mere
Adventure
109 min
Kan streames på
Viaplay Rent & Buy Blockbuster Rakuten TV SF Anytime Disney+

Adventurefilmen 'Et spring i tiden' er en live action-filmatisering, og handler om pigen Meg og hendes geniale storebror Charles, hvis far er forsvundet sporløst. 

Søskendeparret finder ud af, at faren, der var videnskabsmand, har arbejdet på en slags tidsmaskine, så de begiver sig ud på en eventyrlig rejse for at finde ham. Snart ender børnene på en fremmed planet, der herskes af en gigantisk ond hjerne kaldet The Black Thing.

Oprah Winfrey, Reese Witherspoon og Mindy Kaling skal spille hhv. Mrs. Which, Mrs. Whatsit og Mrs. Who, tre overnaturlige skabninger der hjælper hovedpersonen Meg med at finde vej gennem universet.

Fantasyfilmen er baseret på den klassiske børnebog med samme engelske titel (Rejsen til det ukendte) af Madeleine L'Engle. Frost-instruktøren skriver manus på filmen, og Ava DuVernay står bl.a. bag biografien Selma.

'Et spring i tiden' får ikke dansk biografpremiere.

Rating star
4.5
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere adventure-film

Flere familiefilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.