Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Evening

Romantisk drama med bl.a. Meryl Streep og Glenn Close Læs mere
2007
Drama
117 min
Kan streames på
SF Anytime

I det romantiske drama 'Evening' ligger Ann (Vanessa Redgrave) for døden og på sit sygeleje kredser hendes tanker om én bestemt weekend på Rohde Island for 50 år siden, som ændrede hendes liv.

De to døtre Constance (Natasha Richardson) og Nina (Toni Collette) tager sig af deres mor i den sidste tid og gennem Ann’s beretninger og refleksioner om fortidens fortiede hændelser, sættes de tre kvindeskæbner i perspektiv.

Især den rastløse og ulykkelige Nina står over for en række svære beslutninger, der vil komme til at forme resten af hendes liv. Ann beretter for første gang om Harris, som hun til sin døtres store overraskelse beskriver som sin største og eneste kærlighed.

Som ung ankommer Ann (Claire Danes) fra New York for at deltage i sin gode studievenindes Lila’s (Mamie Gummer) bryllup. Den forventede idyl har dog svært ved at indfinde sig, da Lila er på randen af et sammenbrud og betror Ann, at hun er forelsket i en anden mand: den attraktive og karismatiske Harris (Patrick Wilson).

Mens Ann prøver at støtte Lila gennem bryllupsnerverne, udforsker hun sin egen tiltrækning af Harris og oplever samtidig sin gode ven Buddys (Hugh Dancy) tiltagende druk og selvhad. Alt peger mod den tragedie, der smadrer uskylden og alle ungdommens illusioner, og som ender med at blive det skelsættende vendepunkt for resten af Anns liv.

Rating star
3.4
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.