Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Fading Gigolo

En moderne Don Juan Læs mere
2014
Komedie
98 min
Kan streames på
iTunes SF Anytime Blockbuster

Filmen 'Fading Gigolo' handler om den midaldrende Fioravante, der lokkes til at prøve livet som gigolo for at tjene en ekstra skilling til sin ven Murray, der er i pengenød.

Murray agerer hans uerfarne alfons, som finder kunder ”til butikken”, og første job er to kontakthungrende veninder. Fioravante opdager, at han slet ikke er dårlig til arbejdet som gigolo. 

Men da han senere kommer i nærkontakt med den kyske, jødisk-ortodokse enkefrue Avigal, vækkes noget i ham, som han ikke vidste, han ledte efter.

’Fading Gigolo’ er John Turturros femte spillefilm som instruktør, og han har valgt sig selv til rollen som moderne Don Juan (eller prostitueret, om man vil). Turturro er kendt som alsidig skuespiller fra fx Coen-brødrenes ’O Brother, Where Art Thou?’ (2000) og to af Transformers-filmene.

Woody Allen spiller hans gode ven og alfons. Allen er selv kendt som instruktør af talrige komedier om kærligheden og vanskelige forhold mellem mennesker, bl.a. ’Annie Hall’ (1977), som han selv spiller med i.

Blandt de smukke kvinder, som Turturro får lov at behage, finder vi Sofía Vergara (TV-serien ’Modern Family’), Sharon Stone (Casino) og Vanessa Paradis (Pigen på broen). (copyright: kino.dk)

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
3.7
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.