Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Fantastic Four (2015)

Flame on Læs mere
2015
Adventure
100 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Disney+

Superheltefilmen 'Fantastic Four' handler om fire unge outsidere, Reed Richards, Sue og Johnny Storm samt Ben Grimm, der ved et uheld bliver transporteret til en alternativ dimension.

Samtidig ændres deres fysiske form, og ikke mindst deres fysiske evner, sig på dramatisk vis. De fire venner bliver nødt til at ryste omvæltningen af sig og anvende deres nye superkræfter til at redde Jorden fra en tidligere ven, der nu bliver deres største fjende.

Fantastic Four er Marvels ældste superheltegruppe, og man har kunnet læse om deres oplevelser i tegneseriehæfter siden 1961. Den første filmatisering blev produceret i 1994, men den fik aldrig biografpremiere.

Det gjorde Tim Storys to film fra 2005 og 2007 til gengæld, men både publikum og anmeldere var lorne ved bearbejdningen af den klassiske stribe. Af samme grund skiller Josh Tranks nye version sig ud ved at hyre yngre skuespillere og give superhelteholdet en ny oprindelseshistorie.

På rollelisten finder man Miles Teller, Kate Mara, Jamie Bell og Michael B. Jordan.

Fantastic Four 2 er allerede planlagt til premiere i 2017. (copyright: kino.dk)

Rating star
3
/6
Brugerne
Rating star
2.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere adventure-film

Flere science fiction-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.