Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Farvel til mafiaen

Gangsterkomedie med Robert De Niro Læs mere
2013
Action
110 min
Kan streames på
Blockbuster Netflix Rakuten TV SF Anytime

I action-komedien 'Farvel til mafiaen' ankommer familien Blake til deres nye hjem i Normandiet, er det uden den store begejstring for de ellers charmerende omgivelser.

Årsagen bunder i familiens efternavn, Manzoni, der peger tilbage på en voldelig fortid i mafiaen, men som nu er skiftet ud med et liv under CIA’s beskyttelse.

Tilværelsen som almindelige borgere er dog ikke let, og både forældre og børnenes tilbøjelighed til voldelige løsninger er latent tilstede under den præsentable men kunstige overflade, der konstant er ved at krakelere. Da gamle regnskaber fra fortiden skal gøres op, bliver det ikke ligefrem lettere at fremstå som en helt almindelig kernefamilie i en fransk landsby.

Med 'Farvel til mafiaen' er to hovedfigurer fra europæisk og amerikansk film gået sammen om en anderledes gangsterkomedie, der stort set fordeler de voldelige og humoristiske elementer ligeligt.

Franskmanden Luc Besson (The Fifth Element) står for instruktionen og dele af manuskriptet, der er baseret på en roman af Tonino Benacquista, imens Martin Scorsese (Goodfellas) har produceret fortællingen om en samling filmiske arketyper fra gangster- og mafiauniverset.

'Farvel til mafiaen' har Robert De Niro og Michelle Pfeiffer i rollerne som familiens overhoveder.

Rating star
3.8
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere actionfilm

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.