Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Farvel til Tyskland

En bittersød komedie Læs mere
2018
Drama
102 min
Kan streames på
iTunes Blockbuster SF Anytime

Komedie-dramaet 'Farvel til Tyskland' foregår efter Anden Verdenskrig er slut, og de allierede har overtaget magten i Tyskland.

De jøder, der har overlevet Holocaust, er blevet placeret i amerikanske rehabiliteringslejre, hvor vi følger David Bermann og hans venner, der alle hurtigst muligt ønsker at forlade Tyskland og rejse til USA.

Det er dog ikke helt billigt, så David og de andre starter en forretning, hvor de med lidt uærlige kneb, sælger lagner og håndklæder til de tyske borgere.

Forretningen går strygende, men den amerikanske efterretningstjeneste mistænker David for at have været i ledtog med nazisterne.

'Farvel til Tyskland' er baseret på bogen 'Die Teilacher', som er skrevet af Michel Bergmann og vandt desuden for bedste film ved Norwegian International Film Festival i 2017. Skuespilleren Moritz Bleibtreu, som ses i hovedrollen, har bl.a. medvirket i dramaet Kvinden i guld.

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere komedier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.