Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Of Fathers and Sons

Kan streames på
DRTV

I 'Of Fathers and Sons' løber en flok unge drenge rundt, larmer og griner, som alle 10-årige gør. Forskellen er bare, at disse drenge er sønner af de IS-krigere, der ligger og slænger sig i lokalet.

Deres godnathistorier består af historier fra krigen og om martyrer, der har ofret sig selv i selvmordsbomber. Når godnathistorien er færdig bliver der kysset og krammet og sagt 'Jeg elsker dig' inden lyset bliver slukket.

Drengene vil gerne være ligesom deres fædre og flere af dem er opkaldt efter hvad de fleste kalder terrorister, men som på disse egne anses som helte.

Syriske Talal Derki har boet i over to år sammen med IS-krigen Abu Osamas familie, og hans både chokerende og dybt menneskelige 'Of Fathers and Sons' giver et unikt indblik i den overraskende ømhed, der gemmer sig under de frygtede sorte flag fra Islamisk Stat i Syrien.

For selvom man elsker døden højere end livet, er kærligheden til ens børn stadig større end begge dele.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.