Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Fences

Instrueret af Denzel Washington Læs mere
2017
Drama
139 min
Kan streames på
Viaplay Rent & Buy Google Play Grand Hjemmebio Blockbuster Rakuten TV SF Anytime

I ’Fences’ spiller Denzel Washington hovedrollen som skraldemanden Troy, der i Pittsburghs arbejderkvarter i 1950erne bærer på en bitterhed fra sin ungdom, som han ikke evner at ryste af sig.

Familiefaren fører vreden videre til sin kone og sønner samtidig med, at han tilsyneladende ikke er modtagelig for dybe følelser.

Troy har stjålet, været utro og sågar slået ihjel, men fortielserne trives i mandens verden, og han bygger et mentalt hegn op omkring sig. Men hvor længe kan det holde, før alt falder fra hinanden?

’Fences’ er baseret på August Wilsons teaterstykke af samme navn og er tredje film instrueret af hovedrolleindehaveren, der tidligere har vundet to Oscar-priser for sine præstationer i Glory og Training Day.

Skuespillerinden Viola Davis vandt både en Golden Globe og en Oscar for sit portræt af Troys kone, Rose, og dramaet er filmet af danske Charlotte Bruus Christensen.

Rating star
4.6
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.