Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

The Fighter

Bokse-drama med Mark Wahlberg og Christian Bale Læs mere
2011
Drama
110 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster NF+ Viaplay Rent & Buy Rakuten TV Grand Hjemmebio

’The Fighter’ er et nyt bokser-drama med Christian Bale og Mark Wahlberg.

Dickie og Mickey er halvbrødre og professionelle boksere, men på vej i to meget forskellige retninger.

Den ældste bror Dickie har talentet og troen, men mangler dømmekraften, og det sender ham snart mod afgrunden. Da han taber en kamp til en af tidens største boksere, bliver det første skridt ned ad en blindgyde af stoffer og vold – en livsstil, der frarøver ham hans karriere og sender ham direkte i fængsel.

Mickey har i mellemtiden fået ry for at være den mest ihærdige bokser – med de mest ydmygende nederlag! Hans drøm om at bokse forsvinder dog aldrig, og da Dickie vender tilbage fra fængslet, gør han det til sin livsmission at forvandle sin lillebror fra den evige taber til en verdensklasse fighter.

’The Fighter’ modtog Oscars for Bedste mandlige birolle (Christian Bale) og Bedste kvindelige birolle (Melissa Leo). Den var nomineret til 7 Oscars, inklusiv Bedste film, Bedste instruktør (David O. Russell) og Bedste originale manuskript.

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Rating star
4.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.