Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Final Destination 6

På flugt fra døden Læs mere
Gyser

Gyserfilmen 'Final Destination 6' er en opfølger til den femte film i franchisen, der tog sin begyndelse med den første film fra i 2000.

Der er endnu ikke mange detaljer ude om den sjette films plot udover dens hovedpræmis. Her følger man en person, der får varsler om fremtidige og dødelige begivenheder.

I filmen snyder vedkommende desuden sin egen død og redder samtidig en række andre liv, hvorefter døden nu er i nakken på alle de overlevende. Med andre ord helt i tråd med Final Destination-universet.

Filmens instruktører er duoen Zach Lipovsky og Adam B. Stein. De har tidligere bl.a. stået bag science fiction-filmen 'Freaks' fra 2018.

'Final Destination 6' produceres bl.a. af Craig Perry, der har siddet i samme stol på den øvrige franchise, mens Jon Watts, der har instrueret Tom Hollands Spider-Man-film, også producerer.

Watts har desuden skrevet den oprindelige pitch for gyser-rebootet, mens Guy Busick og Lori Evans Taylor skriver manuskriptet. De to filmskabere har bl.a. gyserne Ready or Not samt Scream 5 på CV'et.

Mere information følger.

Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.