Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Finding Neverland

Èn af årets helt store Oscar favoritter! Læs mere
2005
Drama
102 min
Kan streames på
Viaplay SF Anytime iTunes

Den succesfulde skotske dramatiker, J.M. Barrie, oplever sit seneste stykke få en lunken modtagelse af det pænere borgerskab i datidens edwardianske England.

Barrie er et litterært geni, men det keder ham bravt at skulle skrive om de samme emner igen og igen for at behage publikum. Han mangler kort sagt inspiration. Helt uventet finder han den på sin daglige gåtur, hvor han møder familien Llewelyn Davies – fire fædreløse drenge og deres smukke mor der for nylig er blevet enke.

På trods af drengenes strenge mormor, Emma du Mauriers, misbilligelse og hans egen kones store irritation, bliver Barrie alligevel gode venner med den lille familie og fører drengene ind i en verden fyldt med tricks, udklædninger, lege og spilopper.

Under ledelse af Barrie leger de drabelige ridderkampe, cowboys og indianere, pirater og skibbrudne og efterhånden får Barrie idéen til sin milepæl i litteraturen: Peter Pan!

Rating star
4.8
/6
Brugerne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Flere adventure-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.