Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Fisherman's Friends

10 fiskeres musikalske rejse Læs mere
2019
Komedie
112 min
Kan streames på
Blockbuster iTunes Rakuten TV SF Anytime Grand Hjemmebio HBO Max

I filmen 'Fisherman's Friends' møder en smart musikproducer fra London en gruppe syngende fiskere fra Cornwall - hvorefter alles liv ændrer sig.

Danny lever det hurtige single-liv som succesrig producer, da han på et polterabend i en lille fiskerby tager imod en udfordring: Han skal skrive kontrakt med byens lokale acapella-kor bestående af 10 ekstremt jordnære fiskere.

Opgaven viser sig at være sværere end som så, da den smarte musikbranche og gammeldags sømandsviser er en sær kombination, men Danny giver ikke op, og snart har både koret og det simple liv fået tag på ham. 

Komedien 'Fisherman's Friends' er baseret på den virkelige historie om de 10 fiskere, som gik fra at optræde på den lokale havn til at skrive kontrakt med Universal Records. 

Med sin varme underdog-fortælling sat i et humoristisk britisk miljø minder filmen om andre feel good-værker som Calendar Girls og ikke mindst The Full Monty - stripteasen fra de to film er dog her skiftet ud med smukke sange, sød romantik og frisk havluft. (Copyright: kino.dk)

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.