Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Fjerkongens rige

En lille kanin på en magisk rejse Læs mere
2014
Animation
78 min

Filmen 'Fjerkongens rige' handler om Johan og hans far, der bor på et skib, hvor der ikke sker det helt store. Skibet har fiskenet og et drivhus, hvor de dyrker gulerødder. Johan er god til at dykke og til mekanik, og han hjælper sin far med at reparere skibet, når noget går i stykker.

Så længe Johan kan huske, har de boet på havet. Eller i hvert fald siden han var tre år gammel, og hans mor forsvandt. Hvorfor ved han ikke, men det hænger sammen med den frygtede Fjerkonge. En dag modtager Johan et nødsignal, og pludseligt er han på vej til Fjerkongens rige…

’Fjerkongens rige’ er en dansk familiefilm af Esben Toft Jacobsen, der for tre år siden var aktuel med Den kæmpestore bjørn. Også denne gang er stemningen inspireret af Miyazaki-film som eksempelvis ’Chihiro og heksene’, men ellers er filmen sin egen og én af de mest originale animationsfilm i flere år.

De særdeles velfungerende stemmer leveres af Pelle Falk Krusbæk, Lars Brygmann, Tuva NovotnySøs Egelind og ikke mindst Flemming Quist Møller som selveste Fjerkongen. (copyright: kino.dk)

Rating star
3.9
/6
Brugerne
Rating star
3.4
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere animationsfilm

Flere danske film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.