Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Flight

Pilot, alkoholiker, helt Læs mere
2013
Drama
138 min
Kan streames på
iTunes Rakuten TV SF Anytime Blockbuster Viaplay
I 'Flight' spiller Denzel Washington politen Whip, der har en hemmelighed. Han har et alkoholmisbrug, der endnu ikke er blevet opdaget af kollegerne.

Men da han på mirakuløs vis redder et rutefly fra at forulykke, bliver han genstand for en undersøgelse, der skal afklare, hvad der gik
galt under turen.

På den ene side hyldes han som helten, der som den eneste kunne redde flyet fra styrt, og på den anden side sås der tvivl om hans tilstand under flyvningen. 

'Flight' indspillede 92 mio. dollars i USA og cementerer endnu engang Denzel Washingtons stjernestatus. Instruktør Robert Zemeckis er efter at have stået bag tre animerede film (Polar-ekspressen, Beowulf og A Christmas Carol) tilbage som live action-instruktør. 

Zemeckis har tidligere haft succes med den seksdobbelte Oscar-vinder 'Forrest Gump' fra 1994. Ud over Washington ses Melissa Leo, der modtog en Oscar for sin birolle i ’The Fighter’ (2010), samt Don Cheadle (Hotel Rwanda) og John Goodman (Operation Argo).

'Flight' er nomineret til en Oscar i kategorierne Bedste mandlige hovedrolle og Bedste originale manuskript.
 
Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
3.8
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere dramaer

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.